Bezoekadres
Bouwerij 100
1185 XX Amstelveen

T 020 441 6062
F 020 441 6063

E info@car-automatiseringmkb.nl

Software ontwikkeling

 

De belangrijkste activiteit van CAR is het ontwikkelen van software. Vrijwel alle soorten software behoren tot de mogelijkheden. Hierbij kunt u denken systemen voor uren-registratie en systemen voor het afhandelen van facturen. Om dit soort systemen zo goed mogelijk te laten aansluiten op de wensen, zullen wij altijd eerst nauwkeurig met u inventariseren waar u behoefte aan heeft. Hierna kan besloten worden om een bestaand systeem te gebruiken, of om nieuwe software te ontwikkelen.

 

Aanpassen van programma's

 

Ook het aanpassen van al bestaande programma's behoort tot de mogelijkheden. Zowel programma's waarvan de rechten bij de klant liggen en speciaal voor hen zijn ontwikkeld, als open-source programma's (programma's die zijn gebaseerd op gratis licenties) kunnen wij naar wens aanpassen.

 

Koppelen van verschillende software

 

Ook bij het aan elkaar koppelen van verschillende programma's kan CAR u helpen. Zo hebben wij voor verschillende klanten de programma's voor facturatie en boekhouden aan elkaar gekoppeld, of een offerte- en boekhoudsysteem. Daarnaast kan CAR ook trainingen (informatie en advies) geven over hoe verschillende programma's het beste met elkaar kunnen worden gebruikt.

 

Open-source Software

 

Voor veel bedrijven is het interessant om na te denken over het overschakelen op open-source software. Omdat de licenties gratis zijn kan dit veel geld besparen. CAR gebruikt zelf ook vrijwel alleen maar open-source programma's, en kan u daarom uitstekend helpen bij het overschakelen. Wij kunnen de open-source programma's implementeren en trainingen geven, zodat u vrijwel niks merkt van de overstap.